Warhammer 40K - Firebug Alliance Open

Alliance Open gaat weer de grens over! Samen met onze bondgenoten van de Team Firebug, brengen we onze evenementen naar Karlsruhe, Duitsland.

De Alliance Open wargaming evenementen en toernooien in Noord-West Europa zijn van de hoogste kwaliteit en organiseren evenementen voor een grote selectie aan spelsystemen voor een onvergetelijk weekend voor jou en je hobby-vrienden. Bekijk ook onze evenementen kalender voor andere evenementen bij u in de buurt!

Covid-19 Statement

Alliance Open voldoet aan en volgt de Duitse Covid-19 richtlijnen met betrekking tot het organiseren van evenementen, in hecht overleg met de management van de locatie van het evenement.

Hiernaast vindt u de bundel-deals die we hebben kunnen sluiten met de locatie. Deze deals zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt, en uiteraard doen wij onze uiterste best om deze voorraad zo groot mogelijk te houden. Mocht onverhoopt toch de voorraad opraken, zullen wij op een "first come, first serve"-basis de orders verwerken.

Toelichting:

U kunt een bundel voor 1 of 2 personen kiezen, en de bijgesloten voordelen zijn als volgt, en de gewenste bundel aangeven in het commentaren veld tijdens uw ticketaankoop.

U zult hierna een separaat betaalverzoek van ons ontvangen om het kostenverschil te voldoen, waarna uw registratie voltooid zal worden.

N.B: Het drankenpakket heeft de volgende dranken inbegrepen: koffie, water, frisdranken, huiswijn en bier.

Bereikbaarheid:

Adres: Am Hardtwald 10, Karlsruhe-Ettlingen 76275, Germany

Van vliegveld Baden-Baden: Snelste route is met de auto via snelweg A5, afhankelijk van het verkeer neemt dit zo'n 30 minuten in beslag.

Van Karlsruhe Centraal Station: Snelste route is met de auto via L605, afhankelijk van het verkeer neemt dit zo'n 10 minuten in beslag.

Voor vragen na de bundelboekingen en/of voor eigen boekingen:

E-mail: alexandra [DOT] kleber [AT] radissonblu [DOT] com