Evenement Informatie

The Old World - Singles Event

Welkom terug, Generaals! Het moment waar jullie op hebben gewacht is daar, dus bereidt je leger voor, slijp je zwaarden en doop je pijlen in vergif; je gaat ze nodig hebben!

Op zondag 21 April organiseert de Tabletop Alliance hun eerste The Old World event bij de H2O in Hamelen. Dit event biedt plaats voor 20 spelers waar zij 3 rondes van 1500 punten spelen, lunch inbegrepen. We leren allemaal deze nieuwe variant van deze klassieker, dus de atmosfeer van het event zal niet enorm competitief zijn.

De Alliance Open wargaming evenementen en toernooien in Noord-West Europa zijn van de hoogste kwaliteit en organiseren evenementen voor een grote selectie aan spelsystemen voor een onvergetelijk evenement voor jou en je hobby-vrienden. Bekijk ook onze evenementen kalender voor de andere geplande evenementen.

Adres van de locatie:

Recreatiecentrum H2OA, De Uithof 1, 3481 WE, Harmelen.

Parkeren kan op locatie en we raden aan om met de auto te komen en/of te carpoolen, omdat Harmelen minder eenvoudig te bereiken is met het openbaar vervoer.

Mits u toch afhankelijk bent van het OV, raden we aan om vanaf Utrecht Centraal Station bus 102 te nemen om 07:37, welke aan de Jaarbeurszijde bushalte CS vertrekt. U stapt vervolgens uit bij halte Kastanjelaan in Harmelen om 08:20, waarna u met een 10 minuten lopen bij de locatie arriveert.