Middle Earth Strategy Battle Game

We brengen Middle Earth weer terug naar onze tabletops! Houd onze pagina in de gaten voor meer informatie aangaande dit evenement, gepland op 19 Februari, 2022.

De Alliance Open wargaming evenementen en toernooien in Noord-West Europa zijn van de hoogste kwaliteit en organiseren evenementen voor een grote selectie aan spelsystemen voor een onvergetelijk weekend voor jou en je hobby-vrienden. Bekijk ook onze evenementen kalender voor andere evenementen bij u in de buurt!

Covid-19 Statement

Alliance Open voldoet aan en volgt de Nederlandse Covid-19 richtlijnen met betrekking tot het organiseren van evenementen, in hecht overleg met de management van de locatie van het evenement.

Adres van de locatie:

Recreatiecentrum H2OA, De Uithof 1, 3481 WE, Harmelen.

Parkeren kan op locatie en we raden aan om met de auto te komen en/of te carpoolen, omdat Harmelen minder eenvoudig te bereiken is met het openbaar vervoer.

Mits u toch afhankelijk bent van het OV, raden we aan om vanaf Utrecht Centraal Station bus 102 te nemen om 07:37, welke aan de Jaarbeurszijde bushalte CS vertrekt. U stapt vervolgens uit bij halte Kastanjelaan in Harmelen om 08:20, waarna u met een 10 minuten lopen bij de locatie arriveert.