Check it out! We have two new variants of our Age of Sigmar Objective Mousemats in stock! We have the dreaded Ice fields....

As well as the Green Marble variant. Additionally, we've restocked our Black Temple variant due to popular demand!


Vorige releases:

Onze nieuwste serie dobbelstenen zijn nu online beschikbaar! Mis ze niet en voeg ze toe aan je dobbelstenen verzameling!

Onze nieuwe 'muismat-materiaal' objective markers zijn ideaal voor Age of Sigmar, met een grotere ring van 6" vanuit het objective, en een binnenring van 3", wordt het spelen nóg makkelijker!

Ideaal voor Age of Sigmar en andere tabletop wargames! Een extra variatie op de TAC template, nu met afmetingen voor 3", 2", 1" en 0,5". Zowel individueel te koop als in een set van drie!

De verder geoptimaliseerde versie van onze Frontline Ruins sets bieden nu naast de verwijderbare ramen ook een opzetbaar billboard voor de kleinste ruïne, waardoor u deze ook minimaal 5" hoog kunt maken.

Daarnaast zijn de footprints verder geoptimaliseerd voor Warhammer 40K, en kunt u een additionele verdieping toevoegen, die alsnog verwijderbaar is voor eenvoudige opslag.

Ze zijn er! De vinyl (muismat) objective markers zijn binnen! Perfect ontworpen voor Warhammer 40K objectives: Raakt een model de marker aan, is het in scoring range!

Een stevige, grote dice tray met opvouwbare rand die de dobbelstenen netjes op tafel houdt, in plaats van over de tafel (of stuiterend op de grond!)

De ideale dice bag met twee vakken om je ruime voorraad dobbelstenen op te slaan of mee te nemen. We hebben hem getest met onze AO dobbelstenen en er kunnen er meer dan 60 in!

De Captain's set (€24,49)

De Commander's set (€39,49)

De Warlord's set (€59,49)


Het nieuwe aanbevolen tafelformaat voor de nieuwe editie van Warhammer 40K is aangepast, echter beschikken veel spelers over een tafel en/of speelmat van het 'oude' formaat. Voor veel spelers is nu de keuze: knippen, snijden, aftapen of markeren.

Onze eenvoudige, minimalistische oplossing bestaat uit 4 hoekstukken gemaakt van neopreen die u in de hoeken van u bestaande tafel of mat legt, waarna de binnen-contouren uw nieuwe tafelformaat aftekenen. (Strike Force (60"x44")

Deze oplossing biedt u een betaalbaar alternatief zonder permanente veranderingen of beschadigingen aan uw tafel en/of mat te veroorzaken.

Table Resizers (4 stuks): €7,50

Een totaal nieuw soort terrein zijn onze 'Bos'-types.

Naast dat dit type terrein aan onze series ontbrak, hebben bossen ook een grotere invloed gekregen in de nieuwe editie van Warhammer 40K.

Naast dat we normale bossen aan zullen bieden, hebben we ook gethematiseerde 'bos'-types ontworpen, zodat het duidelijk is in uw spel maar beter past in het thema van uw tafel. De individuele terrein elementen zijn verwijderbaar voor eenvoudige opslag en plaatsing van modellen tijdens het spel.

Er zullen meerdere types van deze nieuwe bossen beschikbaar komen, waaronder:

Aelven Forest: €14,99

eCronian Forest: €24,99

Industrial Forest: €20,99

(Prijs per 2 stuks)

Een volledige update van onze eCronian serie bevat nu nóg beter speelbare ruins in twee varianten: Intact en beschadigd!

Door de losse voetstukken van deze kit passen de eCronian ruïnes net als onze industriële ruïnes precies in elkaar voor eenvoudige opslag en transport.

Samen met de nieuwe 'bos'-types en obelisken vormt de eCronian set een volledig thematische wargaming ervaring!

eCronian Ruin - Blasted (3pcs): €34,99

eCronian Ruin - Intact (3pcs): €34,99

eCronian Gaming Table: €119,99

Onze populaire Frontline Ruin set heeft ook een evolutie doorgemaakt, met de verwijderbare ramen heeft u zelf in de hand welke ramen u wel of niet wilt openen!

Met hetzelfde ontwerpprincipe als de andere ruïnes blijven deze nieuwe gebouwen eenvoudig in elkaar te schuiven voor een optimale manier van opslaan.

Deze nieuwe versie van de Frontline Ruins wordt ook meegenomen in de aankomende update van onze volledige speeltafel sets.

We hebben ook veel nieuwe gebundelde oplossingen voor uw speeltafels in aantocht! Pak een goede korting en maak uw speeltafel in één keer compleet!

Aelven Empire - €119,99

eCronian Craftsmanship - €122,99

Frontline Factory Zone Alpha - €122,99

Frontline Factory Zone Beta - €122,99

Frontline Factory Zone Omega - €157,99

Frontline Ruins Alpha - €110,99

Frontline Ruins Beta - €110,99

Frontline Ruins Gamma - €152,99

Frontline Ruins Omega - €152,99